توضیحات
(ام آر _ وی پی) براث
(MR-VP) Broth
کاتالوگ نامبر : Ns39484
این محیطکشت در سال 1898 به وسیله دانیلویلهلمفوگس و برنهاردپروسکوئر، باکتریشناسان آلمانی در موسسه بیماریهای عفونی برلین طراحی شد. این محیط برای تمایز باکتریهای گرممنفی براساس تستهای Methyl Red و Voges/Proskauer است. این محیط حاوی تریپتون و پپتون (به عنوان منبع کربن)، نیتروژن، اسیدهای آمینه و پروتئین است و همچنین برای فرایند تخمیر از گلوکز استفاده شده است. دیپتاسیم فسفات بافر محیط را تامین میکند.
تست MR: برای تست MR به محیط متیلرد اضافه میشود و این آزمایش نمایانگر مسیر تخمیر اسیدی گلوکز است. تخمیر گلوکز چندین اسیدآلی (اسیدهای لاکتیک، استیک، سوکسینیک و فرمیک) تولید میکند. تولید پایدار اسید باعث غلبه بر بافر شده و منجر به ایجاد pH کمتر از 4.4میشود.5 قطره نشانگرpH (متیلرد) به مقدار 2.5cc از محیطکشت MR/VP اضافه میکنیم سپس محیط را به سرعت از نظر تغییر رنگ بررسی میکنیم اگر pH کمتر از 4.4 باشد، رنگ قرمز ظاهر میشود. اگر pH بالاتر از 6.0 باشد تخمیر انجام نشده و رنگ محیط تغییری نمیکند و بیرنگ است. pH بین این دو به دلیل تولید زیاد 4 مدل اسید اشاره شده توسط باکتریهای تخمیرکننده گلوکز و همچنین وجود دیپتاسیم فسفات به عنوان بافری که pH محیط را در صورت عدم غلبه عامل اسیدی بر روی 6.9 تنظیم میکند، معمولا به صورت تجربی اتفاق نمی افتد.
تست VP: برای تست VP به محیط پتاس و آلفانفتول اضافه میشود. آزمایش VP برای تعیین مسیر تخمیر 2،3 بوتاندیول است. این مسیر گلوکز را تخمیر میکند و به جای اسیدهایآلی، ابتدا اَستوئین و در نهایت 3،2بوتاندیول را تولید میکند. به منظور آزمایش این مسیر، به مقدار 2.5cc از محیطکشت MR/VP، 0.6cc محلول آلفانفتول 5% و 0.2cc پتاس40% اضافه میشود سپس آنها را به شدت تکان میدهیم و حدود 10-15 دقیقه کنار میگذاریم تا تغییر رنگ ایجاد شود. تست Voges-Proskauer وجود استوئین، پیش ساز 3،2 بوتاندیول را تشخیص می دهد. اگر در محیط کشت استوئین داشته باشیم، محیط “قرمز” میشود. و اگر نباشد رنگ محیط به “زرد” تبدیل میشود.
هنوز بررسیای ثبت نشده است.